Bizományos átvétel

Csak olyan játékot hozz be,  amit Te is odaadnál a saját gyerekednek!

TISZTA, kizárólag hiánytalan, hibátlan, jó állapotú, játékot veszünk át.

Összeszerelt, kipróbálásra alkalmas állapotban kell lennie a behozott játékoknak.

A játék doboza nem feltétel –  jó ha megvan-,  de ha nincs és összecsomagolod, úgy is át tudjuk venni.

Kérjük, szezonálisan megfelelő (kerti játékok nyáron, karácsonyi játékok karácsony előtt stb.) játékokat hozz!

Nagy méretű játékokat csak egyeztetés után tudunk befogadni.  Az egyszerre behozható játékok száma maximum 20-30 közötti lehet.

Plüss játékokat, babafelszerelést nem veszünk át!

McDonald’s , Kinder „típusú” és egyéb apró játékokat nem veszünk át!

A játékokat maximum 6 hónap időtartamra vesszük át, ezalatt általában el is adjuk, de ha mégsem, akkor 6 hónap múlva visszaadjuk neked. Egyszeri hosszabbításra egyedi megbeszélés és árcsökkentés után van lehetőség. Amennyiben 1 év múlva sem jelentkezel az el nem adott  játékokért, sajnos nem áll módunkban sem kifizetni, sem visszaadni azokat. Sajnos nincs módunk tárolni, raktározni.

A játékokat az eladási folyamat alatt, a vállalt 6 hónapon belül visszakérni nem lehet.

A játékokat  átvételi elismervényen vesszük át bizományos értékesítésre, kifizetni csak az eladott játékokat tudjuk és KIZÁRÓLAG az általunk kiadott elismervény ellenében. A kifizetés készpénzben történik, vagy beszámítjuk a vásárlásodba. Az eladott játékok bizományosi vételárát részletekben (azaz minden egyes eladott játék után egyesével) vagy teljes egészében (összes beadott játék értéke) is kifizetjük, igényed szerint. Az eladás állásáról Neked kell érdeklődnöd.

A játékok behozatalánál szükségünk van a nevedre, lakcímedre és a telefonszámodra, mely adataidat kizárólag a bizományos játékátvételhez kapcsolódóan használjuk, bizalmasan kezeljük, azokat 3. félnek nem adjuk ki. (1992. évi LXIII. törvény)

Amennyiben egy alkalommal probléma merül fel az általad behozott játékkal kapcsolatban, pl. hibás, hiányos, vagy megtévesztettél bennünket az átadáskor, abban az esetben sajnos többet nem áll módunkban Tőled játékot átvenni és természetesen visszaadjuk neked az adott játékot is.

A behozatal időpontját kérjük telefonon egyeztesd az alábbi számon: 06 30 408 1545.

Játékok leadása a Félkrajcár Játékboltban H-CS 12-17 óráig előre egyeztetve. Jelenleg szünetel!!!

Érvényes 2014. január  1.-től.

Félkrajcár Játék

…mert játszani jó!