Akció!
tarsasjatek-logikai-thinkfun-tilt-logikai-jatek
thinkfun-tilt-logikai-jatektarsasjatek-logikai-thinkfun-tilt-logikai-jatek

Thinkfun Tilt társasjáték

5,890Ft 3,980Ft

Elfogyott

Termék leírása

Thinkfun Tilt logikai játék

Fel és le, jobbra és balra – használd a dönthető táblát, hogy megtaláld a megoldást ebben a logika útvesztőben!
Válassz egy kihívás kártyát és máris összeállíthatod a rajta látható feladványt.
A feladványok célja az, hogy a zöld korongot a közepén lévő lyukba ejtsd. Könnyűnek tűnik, de utadat állják a blokkolók és a kék korongra is figyelni kell, ami nem eshet be a lyukba, a táblán kell maradnia.

Csúsztasd a korongokat! Egyedi egyszemélyes logikai játék, melyet folyamatosan nehezedő feladatkártyák tesznek változatossá, 8 éves kortól. Pörgesd fel az agyad! Egy igazán egyedi kivitelezésű egyszemélyes fejlesztő játék, amiben 40 feladvány 4 nehézségi szinten garantálja a szórakozást. Válassz egy kártyát és helyezd fel a korongokat úgy a játéktáblára, ahogy látod. A táblán lévő korongokat kell úgy jobbra-balra, előre-hátra csúsztatni a játéktábla döntögetésével, hogy a zöldeknek bele kell esniük a tábla közepén lévő csapdába. De vigyázz, a kékek nem eshetnek le! Kiemelten fejlesztett területek: -Logika -Térbeli orientáció -Kombinációs készség -Rendszerező képesség

8 éves kor felett ajánlott. Egyszemélyes logikai játék.

A Thinkfun küldetése, hogy minden korosztály számára szórakoztató és kihívást jelentő játékokat alkossanak. A világ egyik vezető fejlesztő játék gyártójaként arra törekednek, hogy minél több az érvelést és kreatív gondolkodást építő játékot dolgozzanak ki.

A kép illusztráció!

A termék doboz nélküli!

További információk

Állapot

Használt

Nem

Lány, Fiú

Év

6-10, 10-99

Mesehős vagy gyártó

Thinkfun