Akció!
robot_kutyus
robot_kutyusTeksta-interaktiv-robot-kutyusrobot_kutyuskutya

Interaktív robotkutyus, Teksta

22,490Ft 14,990Ft

Termék leírása

TEKSTA interaktív robotkutyus egy robot, mégis úgy viselkedik, mintha igazi volna. A robotkutya parancsszóra ül, megáll, el lehet vinni sétálni, lefekszik, ám a legizgalmasabb trükkje, hogy 360 fokban tud hátraszaltózni. Interaktív kutyus, azaz figyeli a gazdija reakcióit, és reagál rá. Nem csak a hangra, hanem az érintésre, gesztusokra is. A Teksta robot kutyus játék az igazi kutyákhoz hasonlóan törődést igényel. Ha fényes nappal sokáig nem törődik vele kis gazdája, felhívja magára a figyelmet.Érzékeny kis lény, szeretgetni, simogatni kell. Szemének színe az aktuális érzelmi állapotát tükrözi. A látványos kutyus akár más Teksta robotkutyával is képes együtt játszani, de mobiltelefonoddal vagy tableteddel is irányíthatod, szórakoztathatod. Labdázz vele és használd a csontot is az izgalmas játékhoz!

Az interaktív kutya ideális választás abban az esetben, ha szeretnénk meglepni gyermekünket egy igazán vagány játékkal, amellyel megbizonyosodhatunk arról, hogy lurkónk képes gondoskodni akár egy kisállatról is. A játék segíti ezen túl a finom motoros mozgás fejlődését, a kommunikációt, miközben mozgásra is ösztönzi a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Kitűnő ajándék lehet azoknak is, akik kutyát szeretnének, de valamilyen okból nem tarthatnak igazi állatot.

Ajánlott: 5 éves kortól

A szett tartalma:
- TEKSTA robot kutya
- Csont
- Labda

A csomagolás mérete: 27 x 22 x 18 cm.

Ha mindig is szerettél volna magadnak egy saját kutyát, most itt a lehetőség, hogy valami sokkal menőbbet szerezz be magadnak a  Teksta robot kutyus képében, ami éppen úgy viselkedik, mint egy hagyományos házi kedvenc, csak sokkal többen megbámulják majd az utcán.

Az interaktív robotkutya szinte mindent végre tud hajtani, amit egy igazi eb! Parancsszóra ül, sétál veled, megáll, sőt mi több hátraszaltózik, ha kell. Amint kihunynak a fények, azonnal elalszik, hogy ne zavarja az álmodat, de ha napközben nem foglalkozol vele, sírni kezd, hiszen az igazi állatokhoz hasonlóan ő is igényli a törődést.

A Teksta robot kutyus nem csak hangodra, hanem érintésedre és kézmozdulataidra is a megfelelő módon reagál, miközben szemének színe aktuális érzelmi állapotához igazodik, így már messziről láthatod, ha éppen szomorú vagy vidám. Ne felejtsd el azt sem, hogy bár csak egy robotkutya, őt is meg kell etetned néha, így világító csontja segítségével azonnal feltöltheted energiával, hogy elölről kezdődhessen a móka és kacagás.
A kutyus iPad 5.0 vagy újabb, illetve Android 3.0 vagy újabb verziójú táblagéppel programozható.

 

 

További információk

Állapot

Használt

Nem

Lány, Fiú

Év

3-6, 6-10, 10-99