Akció!
geomag_magicube_tuzoltoauto_magneses_kocka

Geomag Magicube Mancs Őrjárat

4,990Ft 3,990Ft

Elfogyott

Termék leírása

Geomag Magicube mágneses építőkocka, 5 db-os – Mancs Őrjárat.

A Magicube a Geomag új mágneses játéka, amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék a mágnesesség világát. A kockák mágnessel vannak ellátva, amelyeket bármely irányba fordítva a mágneses erő hatására könnyedén összetapadnak. Szabadalmaztatott eljárással a kockákban lévő pólusok mindig a megfelelő irányba fordulnak, ezzel megkönnyítik a kicsik építési feladatai. Fedezze fel gyermeked a mágnesesség varázslatos erejét játékosan a Geomag Magicube révén, a Mancs Őrjárat karakterekkel.

Kisebb gyerekeknek készült mágneses kocka kirakós játék. A kockák oldalai mágnesesek és különböző képek láthatóak minden oldalukon. A megfelelő oldalaira állítva a kockákat egy tűzoltóautót rakhatunk ki vagy egy címert vagy magát Marshal-t. A mágneses játék elemeinek minden oldalán akad egy kép, melyekből többféle ábra rakható ki. Forgasd a kockákat és rakd össze kedvenc szereplődet! Készen állsz egy új küldetésre? A Mancs Őrjárat kedvence bármilyen váratlan helyzetet megold, tedd próbára képességeit!

A mágneses építőjáték készlet 5 építőelemből áll, kialakításuk strapabíró, könnyedén illeszkednek a kézbe. A kép még a legnagyobb akciónak is ellenáll.

A Geomag Magicube szettet 2 éves kortól ajánljuk.

A kép illusztráció!

További információk

Állapot

Csomagolássérült

Nem

Bébi, Lány, Fiú

Év

1-3, 3-6