Kosár megtekintése → "Wolfschanze" sikeresen bekerült a kosárba.
Akció!
Fisher Price járássegítő
97AA8313_297AA8313_797AA8313_3

Fisher Price Babakocsis Járássegítő

17,990Ft 7,890Ft

Elfogyott

Termék leírása

Fisher Price Princess hercegnős zenélő Babakocsis Járássegítő.

2 funkciós játék: eleinte járássegítőként is használható, később babakocsiként. A kislányok imádni fogják ezt a játékot!

Amikor gyermeked készen áll a járásra, ez a Fisher Price zenélő járássegítő minden támogatást és segítséget megad neki, amire szüksége van. A széles, stabil talp és az egyszerűen fogható fogantyú segíti az első lépéseket, kellemes zene és fények kísérik, miközben sétál. Ez egy kiváló módszer a nagymotoros mozgásfejlődés, a járás az egyensúly és a korai szerepjáték ösztönzésére – sok móka mellett, sok játékkal, gyakorlati tevékenységekkel is. 3 féle dallam mellett a „varázspálca” gomb megnyomása szórakoztató hangokkal jutalmazza a babát. A karikák és a pillangó flip-könyv szintén elősegítik a finom motoros készségeket. Ráadásul ebben a babakocsis járássegítőben még egy babának vagy más kedvenc barátnak is van helye, akit sétáltatni lehet!

Zene és fények aktiválódnak a baba sétálásakor. A széles tengelytáv és az egyszerű fogantyú segít stabilizálni az első lépéseket. Segíti a kicsiket a járásban, bátorítja és magabiztosságot teremt.

A termék a babát nem tartalmazza!

Javasolt életkor: 1-5 éves korig

Márka: Fisher Price

Mérete: 40.5 cm magas, 48.5 cm széles, 14 cm hosszú

Anyaga: műanyag

Mattel termék.

A kép illusztráció!

További információk

Állapot

Használt

Nem

Lány

Év

1-3, 3-6

Mesehős vagy gyártó

Fisher Price, Mattel, Disney Hercegnők