Akció!
brainbox-tudomanyos-ismeretek

BrainBox Tudományos ismeretek

3,990Ft 3,490Ft

Elfogyott

Termék leírása

A BrainBox társasjátékok tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy az elménket pallérozhassuk a segítségével. A különböző kártyákon rengeteg információ látható például az emberi testről, a mágnesességről vagy a növényekről. Ezekből kell minél többet megjegyezned 10 másodperc alatt, hogy aztán helyesen válaszolhass a feltett kérdésekre, míg a homokórában peregnek a szemek. Lássuk, hogy ki a legügyesebb közületek. A játék egyedül vagy akár társakkal is remekül játszható.

BrainBox Tudományos ismeretek társasjáték a memória és megfigyelési képességfejlesztésére iskolásoknak a tárgyi tudásukat, általános ismereteiket is bővíthetik.

BrainBox Tudományos ismeretekkel, most olyan érdekes témákról tanulhatnak a 7-11 éves gyermekek, mint az élet körforgása, a fény, a mágnesesség, az egészséges növények, vagy akár az emberi test. A játékot egy tapasztalt általános iskolai tanár fejlesztette, azzal a céllal, hogy több képességi szinten is tanítson a tudományokról, és közben szórakoztató legyen!

A játék 70 gyönyörűen illusztrált kártyát tartalmaz. Felfordít a gyerkőc egy lapot és amíg a homokóra lepereg (10 másodperc) megfigyelheti,elolvashatja hogy mit is lát a képen. Ha letelt az idő, elvesszük a kártyát előle. Dob a dobókockával, és amelyik számot dobta, azt a kérdést tesszük fel neki. Ha tudta a választ, övé lehet a kártya. A játékot az nyeri, aki több kártyát tud gyűjteni a játék végéig. Nagyobbaknak mind a 6 kérdést feltehetjük.

Ajánlott 7 éves kortól.

Mintadarab.

A kép illusztráció!

További információk

Állapot

Csomagolássérült

Nem

Lány, Fiú

Év

6-10